3month
Monday, 22 October 2012


Hai, assalamualaikum. Lama dan teramat-amat lama aku tak update blog kan. Rindu blog. Hehe. Dulu, hari-hari update. Sekarang nak tunggu sebulan pun belum tentu update. Busy lah kitee. Lagipun malas. Hihi. Yelah kan, sekarang sibuk jaga Shahrin gedik tu je. Ahaaa. Tak pasal-pasal je. See, bertapa joyahnya aku dekat gambar tu? Ehh, kesah pulak :P Hahaha. Shahrin comel je kan? Iye, baju putih tu, hihi. Uzair sibuk je menyemak. Ahaa =.= Alhamdulillah, 3bulan aku bersama dia. Eh, bukan Uzair. Shahrin k Shahrin. Hahaha. Muhammad Shahrin Mohd Razali, iloveyousomuch. Walaupun baru 3bulan, ianya bukan mudah. Banyak rintangan and cabaran. So, please doakan kitaorang kekal lama ok? Hehe. Banyak benda dah kitaorang lalui, pahit manis semua ada. Pernah dia marah, merajuk dengan aku. 4hari dia tinggalkan aku. Sumpah, kosong sangat rasa diri ni. Hm. Dalam setiap doa pasti ada nama dia. Aku taktahu kenapa aku sayang dia sangat. Maybe dia dah bomoh kan aku kot. Hahaha. Tak masuk jee. Maybe keikhlasan dia tu membuat aku mencintai dia. Amboi, jiwang sudah :p Ahaaa. Okay lah. Gtg. I'm happy with Shahrin, I'm sad without Shahrin. Tolong jangan ambil dia daripada kite k. Kita tempeling awak nanti. Hihi. Okay bye. MeLoveShahrin :)

DuaSatuTujuh.
Sunday, 26 August 2012

Assalamualaikum Cinta. Haii. Hee. Bosan tiada Shahrin yang meneman. Dia penat. Kesian dia. Semalam otp sampai 4lebih pagi. Then pagi-pagi tadi dia dah kena bangun. Suruh dia rehat dia taknak. Sibuk nak temankan kita jee. Hee. Tapi,now dia dah tidur. Tadi lepas makan saje bukak Blog Dia. K baca post tu aku kaku. Tak sah aku tak nangis kan. K sedih ok. Sedih. Hai,dunia. Apa aku dah buat dekat dia? Dia sakit hati. Hmm,sorry bie. Bby tak sangka bie sakit hati sebab benda tu. Sorry sayang. I'm very sorry. I love you so much :'( Bby janji ok. Kali ni bby akan jujur segala-galanya dekat bie k.  Sabtu haritu kitaorang hang sama-sama. Malam tu pun lepak sekejap dekat sungai. Rindu lah katakan :p Sabtu tu juga aku nak tunaikan impian dia iaitu memakai tudung. Bby akan cuba juga untuk bertudung selamanya k sayang :') Aku happy sangat sebab dia cakap dia happy keluar haritu. Dia happy aku lagi happy. Keluar tak lama pun. Pukul12 sampai pukul6 jee. Tengok wayang pun cerita tak best sangat. Cerita "Seram Sejuk" Haha. Nak pergi tu dia yang amik. Balik dengan Diana. Tu sebab balik awal. Alalala~ Hee. Aku dah mula sayang dia sangat-sangat. Family pun macam suka dia jee? Hihi. Haritu dia datang rumah. Saje datang beraya. Haha. Time tu dia ada dekat Hall dengan membe dia Uzair. Mama balik-balik je terus pergi dekat hall. Then,borak-borak dengan dia. Entah apalah mama borak kan. Malam tu mama tanya along "Tu budak yang selalu dia msej tu eh?" Haha. Disebabkan aku tak cerita dekat along so along jawab je "entah" Then,along tanya Diana yang dia tu Pakwe aku ke apa? =,= Siap tanya macam tu kan. Hahaha. Diana cakap jela A'ah. So,family aku dah tahu k. Brb >,< Okay lah. Apa-apa pun. Aku sekarang sayang sangat dekat Muhammad Shahrin Mohd Razali. Lagipun dia dah buat aku lupakan ex aku :') Hati aku ada dia je sekarang. Korang-korang kat sini tolong doakan kitaorang kekal lama k. Thanks >,< Hihi. Selamat Kembali ke Sekolah :D
;Perhatian,aku dan Shahrin dah tukar number ok. Aku je tukar terus Shahrin tak. Dua-dua dia guna. Okbhai.